Ge ett bidrag

Alla pengar som Ingen Människa är Illegal får in går oavkortat till stöd för gömda. Vi är ständigt i behov av ekonomiska bidrag för hyror, mat, kläder, spårvagnskort etc.

Bli månadsgivare

Göteborgsgruppen och Östersundsgruppen av Ingen Människa är Illegal har nu skaffat autogiro, genom vilket du varje månad kan ge ett stort eller litet bidrag. Det är enkelt och smidigt och du ger så mycket du vill utan att behöva tänka på det.

GöteborgLadda ner blanketten här. Fyll i den och skicka den till Ingen illegal c/o Göteborgs rättighetscenter, Första Långgatan 30, 413 27 Göteborg.

Östersund: Ladda ner blanketten här. Fyll i den och skicka den till angiven adress i medgivandet.

 

Vill du regelbundet skänka pengar till någon av de andra lokalgrupperna går det också jättebra. Då ställer du själv in ditt bankkonto att månadsvis göra en betalning till PostGiro eller Bankgiro numret som du hittar nedan.

Skänk pengar via PostGiro

Vill du ge en enstaka summa går det bra att sätta in pengar på något av våra PostGiro-konton.

 

Stockholm: PostGiro 47 25 43-8

Uppsala: BankGiro 5282-6179

Göteborg: PostGiro 27 63 64-7

Östersund: BankGiro 801-9598

Umeå: PostGiro 64 93 20-9

Norrbotten: 5282-6179 (märk med "IMäI Norrbotten")

Trollhättan: BankGiro 683-3875

Bidrag med annat än pengar

Har du ett rum ledigt? Ett kort på kollektivtrafiken som inte gått ut fast du ska åka från stan? Vet du något ställe där det går att hämta gratis mat? Har du kunskaper du vill dela med dig av? Kontakta lokalgruppen närmast dig för att förmedla information.