Festival Illegal behöver din hjälp!

Vi är en festival startad av Ingen människa är illegal, och precis som alla andra grupper inom nätverket sker allt arbete helt ideellt och med mycket begränsade medel. Men att arrangera festivaler kostar pengar och vårt senaste arrangemang på Världskulturmuseet blev tyvärr något dyrare än vi hade räknat med. Visserligen samlade vi in en hel del under dagen (tack alla fantastiska människor som donerade pengar i våra insamlingsbössor!), men eftersom dessa pengar ska gå oavkortat till papperslösa så är det inget vi kan använda för att finansiera själva festivalen med. Så för att vi ska kunna fortsätta göra festivaler med nya grymma artister och sätta fokus på asylfrågorna så skulle vi nu behöva er hjälp att samla in 5 000 kronor.

 

Dessa pengar kommer alltså inte att gå direkt till papperslösa utan kommer i första hand att användas för att finansiera Inte(r)nationaldagen på Världskulturmuseet. Men de är samtidigt en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta göra festivalerna som i dagsläget är en av Ingen människa är illegal i Göteborgs viktigaste inkomstkällor. Så genom att skänka en slant till festivalen bidrar du både till att Göteborg får en mer spännande livescen och till att vi på sikt kan samla in mer pengar till papperslösa.

 

Du bidrar genom att sätta in valfri summa på kontonummer 9150-7028220 Skandiabanken. Märk insättningen med "Festival Illegal".

 

Stort tack på förhand!