Kick-off 2017

2017 är här och nu river vi igång Ingen Illegal-året med ett kick off möte. 14 februari är datumet du ska skriva in i kalendern och sprida vidare till alla som redan är, eller vill bli, aktiva i nätverket. Vi behöver bli flera! Vi behöver alla som redan är aktiva och vi behöver påfyllning i alla våra arbetsgrupper! Vårt arbete med papperslösa och för att förändra den svenska flyktingpolitiken har aldrig varit viktigare!

 

Kom på möte i Hjällbo kyrka tisdagen den 14 februari klockan 17.30. Kom och träffa aktiva som berättar mer om nätverket, om att sprida information om hur svensk asylpolitik egentligen ser ut, om att anordna aktiviteter för papperslösa barn, om att planera och genomföra festivaler och spelningar, om att vara kontaktperson till människor som lever utan papper i Sverige, om att skapa en fristad i Göteborg, om att samla in datorer och dela ut dem till de som inga har, om att hålla i svenska-undervisning, om att påverka politiker för att Sverige ska bli ett land som följer internationella lagar och förordningar och om grupper som träffar människor på förvaret när Sverige misslyckas med att följa just dessa.

 

Och du som redan är med i en av dessa grupper, eller är intresserad av att skapa en grupp som inte finns, KOM! Kom och planera vad nätverket ska göra under 2017. Vi kickar igång året rejält!

 

Välkomna den 14/2!

 

Se och sprid gärna vår video inför kick-offen: https://vimeo.com/201012609