Klubb Illegal

Efter ett fantastiskt fjolår med Klubb Illegal - artister som Silversystrar, BIM, Psykofant och Shitkid - är det dags inviga 2017 med nätverket Ingen Människa är Illegals kanske största bokning någonsin (?): KITOK!

 

Kitok är rapparen från Jokkmokk med miljontals spelningar på Spotify ("Paradise Jokkmokk", "Hallelulja (krossa eller krossas"), ny hyllad skiva i bagaget (Fredrik Strage i DN: "Hans rim landar som glödande kol på ett neonblinkande dansgolv och självutlämnande realism blandas med brutala fantasier") och aktuell vinterturné som spänner över hela landet. Premiären och enda stoppet i Västsverige blir Klubb Illegal den 27:e januari. Många anser nog Kitok vara en artist att antingen älska eller hata, live är dock frågan om någon kan stå oberörd inför den självutlämnande, maniska frenesin som spottas fram över publiken.. Prognosen är att hela Göteborg kommer sluta upp som die hard-fans efter den här kvällen på liten, privat scen i Gårda!

 

Två saker är särskilt viktiga för oss den här gången:

 

1. KOM DIT! Den här festen kommer vara en "stödfest för stödfesterna", ett arrangemang vi gör för att kunna fortsätta med Klubb Illegal även i framtiden. Vi har fått en del tunga "administrativa merkostnader" som vi inte hade räknat med och ber om er hjälp att klara av. Det här rör vårt första arrangemang 2015, där ett par organisatoriska missar innebar polisrazzia och nu en saftig böter utdömd av Tingsrätten i Göteborg. Totalt 30.000 kronor måste vi nu betala för slarvet med medlemslistan... Så: stödfest för stödfesterna!! Efter detta återgår vi till ordinarie upplägg = allt överskott direkt och oavkortat till Ingen Människa är Illegals arbete med papperslösa flyktingar.

 

2. MEDLEMSFEST. Du måste se till vara medlem i god tid innan festen. Vi kommer inte ha förköp och är du medlem sedan tidigare behöver du inte göra något, utan kan bara komma dit! Är du däremot inte medlem i Klubb Illegal blir du det enkelt (och gratis) på den här länken: https://goo.gl/forms/QbeuVtdJ8xBvTpsP2

 

Fler artister samt DJ:s kommer presenteras inom kort, entren kommer vara 100:- och som sagt inget förköp utan komma tidigt för att rymmas är vad som gäller. Vi ses den 27:e kära publik och hjälps åt ta det här vidare. . ! ♥

 

Mer info finns på Facebook: https://www.facebook.com/events/232069517219272/