Sensommarens/Höstens första medlemsmöte för Ingen Illegal Göteborg 9 september

Välkommen till medlemsmöte och Café Illegal!

Café Illegal är Ingen Illegals introduktionsträffar för dig som vill veta mer om asylpolitik och vad vi gör.

 

Vi börjar mötet klockan 18 och beräknar hålla på till ca 20.00. Veganskt fika finns och vårt socialt center, de lokaler vi håller till i, ligger under Hjällbo kyrkan på torget i Hjällbo centrum. Hit kommer du med spårvagn 4, 8 och 9, hållplatsen heter Hjällbo.

 

Vi inleder mötet med en kort introduktion av vårt nätverk och våra arbetsgrupper som du som är ny också kan engagera dig i. Arbetsgrupperna kommer att ge rapporter från sina aktiviteter och därefter spånar vi på aktiviteter för hösten samt avhandlar en del praktiska punkter.

 

Fortsättningsvis kommer vi att ha våra socialt center träffar två tisdagar i månaden på ojämna veckor. Den första tisdagen i månaden är socialt center med introduktionsmöte. Dessa startar 7 oktober kl 17.30 och håller på ungefär en timme. Efter en kort fikapaus håller vi alltid ett större medlemsmöte mellan 19-20 där nya och gamla medlemmar i nätverket är välkomna. Under hösten är dessa intro+medlemsmötesträffar 7/10, 4/11 och 2/12. Tipsa gärna personer som vill veta mer om vårt nätverk om att komma på våra introduktionsträffar för att lättare kunna engagera sig i vårt nätverk.

 

Den andra tisdagen i månaden är socialt center till för arbetsgrupperna att mötas. Alla grupper inom Ingen Människa Är illegal har tillgång till lokalerna i Hjällbo mellan 17.30-20. Vi har handledning för kontaktpersoner mellan 18-20. Dessa tillfällen under hösten är: 21/10, 18/11 och 16/12.

 

Välkomna till socialt center i höst med start 9/9!