Sommarkurs om folkrörelse och hopp

Nu är programmet klart för sommarkursen om Folkrörelse och hopp, som Flyktinggruppernas Riksråd, FARR, arrangerar tillsammans med Ingen Människa är Illegal Göteborg.

 

Kursen hålls 29-30 augusti, anmäl dig senast tisdag 25:e!

Lyssna till erfarenheter från FARR, IMäI, Rosengrenska, Fristad Göteborg, Nyanländas röster och från olika stora kampanjer! Hör en direktrapport från flyktinglägren i Libanon! Hör vittnesmål från asylsökande och papperslösa i Sverige - ge ditt eget vittnesmål! Var med i rundabordsdiskussioner om framtiden! Var med på workshops om att göra en fanzine, skriva en låt, fixa en fest! Se viktiga filmer och prata med regissörerna! På lördagkvällen poesi, danceoke, allsång...

 

TID: Lördag–söndag 29-30 augusti, från klockan 9.00 på lördagen till klockan 16.00 på söndagen. Det går bra att medverka under enstaka delar av kursen om en inte har möjlighet att medverka hela tiden.

PLATS: Göteborg, Kvinnofolkhögskolan. (Första långgatan 28 - huvudentré på Kryssdäcket 1, med ingång från Masthuggstorget. Lokalen är tillgänglighetsanpassad för rullstolar.)

KOSTNAD: Ingen avgift, självkostnadspris för mat

LOGI: Ordnar du själv, men hör av dig om det är svårt

 

Klicka här för mer info hos FARR