För en värld utan gränser

Nätverket Ingen människa är illegal arbetar med att praktiskt stödja de människor som tvingats gå under jorden efter att ha fått avslag på sin asylansökan. Vi kräver permanent uppehållstillstånd åt alla som befinner sig i Sverige och vill stanna kvar här. Vi tror på en värld utan nationsgränser, en värld där ingen människa är illegal.

 

Ta ställning!

för en värld där alla har rätt att röra sig fritt,

en värld där ingen människa är illegal

Kontaktpersonsutbildning den 9 februari

Vill du göra en viktig insats som volontär i Frivilligorganisationen Agape eller som kontaktperson i nätverket Ingen människa är illegal?

Läs om vår kontaktpersonsutbildning den 9 februari: http://www.ingenillegal.org/kontaktpersonsutbildning-1

 

Kafé Illegal den 29 januari

Välkommen till Kafé Illegal, en introduktionsträff som anordnas en gång i månaden av nätverket Ingen Människa är Illegal. Träffarna är öppna för alla som vill engagera sig i nätverket eller bara veta mer om asylpolitik.

 

En fröjdefull jul?

.Många förknippar julen med ledighet, frid och fröjd men för de familjer och personer vi i nätverket Ingen Människa Är Illegal stöttar blir julen ingen extra fröjdefull tid. De har ofta svårt med mat för dagen, lever i tillfälliga boende och en ständig ovisshet om hur livet ska bli för dem.

Kafé Illegal 2018-11-06

.Flera möten har tyvärr blivit inställda i höst men den 6/11 blir det av, så kom!

 

Kafé Illegal börjar kl 17.30 och håller på i ungefär en timme. Det är ett introduktionsmöte för dig som vill veta mer om hur Ingen människa är illegal i Göteborg arbetar och/eller är intresserad av att börja engagera dig i nätverket.

 

Hjälp till att fixa ett uppehållstillstånd!

.En av familjerna Ingen Människa är Illegal har stöttat en längre tid håller äntligen på att få uppehållstillstånd. Allt är i princip klart, det är bara ett hinder kvar: de måste åka till sitt ursprungsland för att fixa pass till sina tre barn. Utan pass, inget uppehållstillstånd. Resan kostar 20.000 kr. Detta fixar vi?! Vill du bidra?

Festival Illegal 7-9 september

.För fjärde året i rad arrangerar nätverket Ingen människa är illegal Festival illegal - en kulturfestival för en värld utan gränser.

 

Kafé Illegal höst/vinter 2018

.Välkommen till Kafé Illegal, en introduktionsträff som anordnas en gång i månaden av nätverket Ingen Människa är Illegal. Träffarna är öppna för alla som vill engagera sig i nätverket eller bara veta mer om asylpolitik.

 

Årsmöte IMÄI Göteborg

.Välkommen till årsmöte för Ingen Människa är Illegal Göteborg!

 

Årsmötet är öppet för alla. Observera dock att för rösträtt på årsmötet behöver du ha betalt medlemsavgiften på 50 kronor till vårt plusgirokonto: 27 63 64-7

 

Möteslokal är Hjällbo Kyrka, Angered kl 14.00.

 

Väl mött!

Vi behöver din hjälp

.Det är kärva tider för papperslösa.

Det är kalla tider.

 

Kylan gör det svårt att sova ute, i trappuppgångar och liknade platser som många vi har kontakt med brukar hålla till på.

Att leta burkar, driva runt på stan innan en släpps in till det garage, tillfälliga soffplats eller källare är också extra svårt just nu.

 

Välkommen till vårens Kafé Illegal

.Välkommen till Kafé Illegal, en introduktionsträff som anordnas av nätverket Ingen Människa är Illegal. Träffarna är öppna för alla som vill engagera sig i nätverket eller bara veta mer om asylpolitik.

 

På introduktionsträffarna går vi kort igenom det svenska asylsystemet, berättar om vårt vardagliga arbete med papperslösa och pratar svensk flyktingpolitik.